AUTOGIROVi erbjuder Autogirobetalning för299kr/månad för ordinarie, 249kr/mån för student och 219kr/mån för pensionär.


Varje månad drar vi pengarna direkt från ditt konto så du slipper få avbrott i din träning. Har du ett gymkort sedan tidigare fyller du i ditt gymkortsnummer i avtalet. Har du inget kort kommer vi skicka ett till dig med posten. En kortavgift på 100kr kommer då att läggas på månadsavgiften vid första dragningen.


[Obs! Tappar du bort ditt gymkort eller har sönder det får du själv bekosta ett nytt och betala kortavgiften på 100kr igen. Hör av dig till oss omgående så vi kan spärra ditt gamla kort och skicka ett nytt så snart som möjligt.]

 För att teckna autogirobetalning behöver du lämna ett medgivande (1) och underteckna vårt avtal (2).


Gör så här:


1.  Logga in på din internetbank. Leta rätt på fliken för anmälan autogiro. Sök efter "Active Morgongåva" och anmäl dig där.  Som betalarnummer anger du ditt personnummer.


2.  Fyll i dina uppgifter och underteckna vårt avtal nedan:
JA
 
 
 
 
 
 
 

Genom att klicka på "skicka" godkänner

du villkoren för detta avtal, Autogirobetalning, som står angivna nedan.  

  Villkor för autogirobetalning


* Varje månad dras pengar automatiskt  från ditt angivna konto till bankgiro 263-6454.


* Du är skyldig att se till att det varje månad finns tillräckligt med pengar på ditt angivna konto för att dragningen ska kunna genomföras den sista bankdagen varje månad. Om dragningarna inte kan genomföras kan ditt gymkort bli avstängt.


* Autogiroavtalet fortlöper tills dess att du i ett mail säger upp ditt avtal. Mail skickas till info@activemorgongava.se. Du kommer då att få ett bekräftelsemail på att vi mottagit din uppsägning. Får du inget bekräftelsemail måste du höra av dig igen, annars är din uppsägning inte giltig.


* Du har fyra månaders uppsägningstid på ditt avtal, vilket innebär att vi kommer att dra ytterligare fyra hela månadsavgifter till innan ditt avtal är avslutat, detta gäller oavsett vilken dag i månaden uppsägningen sker.